Arnes Vinimport - En vinhandel i Hjørring

Om Arnes Vinimport

Søger du en vinhandel i Nordjylland? Så besøg vores hyggelige vinhandel beliggende i Hjørring. Her har vi et stort udvalg af unikke spanske vine, som du ikke får andre steder i Danmark. 

Sådan startede vores vinhandel

Hos Arnes Vinimport importerer vi kvalitetsvin fra Spanien, og vi samarbejder med unikke vingårde i Spanien, som udelukkende producerer vin fra allerøverste hylde. 

Og dette eventyr startede efter mange ferier i Sydspanien, hvor Arnes bror bor i byen Almuñécar, hvor fik vi smag for den lokale vin. Og vi har besøgt flere spændende vingårde i området, siden vi startede.

Efter én af vore ferier i Sydspanien i efteråret 2017 besøgte vi 2 meget spændende vingårde; Bodegas Zagal og Bodegas Muñana, begge er beliggende på nordsiden af bjergkæden Sierre Nevada ved byen Granada.

Vindhandel - på vingård i Spanien

Vi fik lyst til at importere deres vine fordi vinene ikke kunne købes i Danmark – og det synes vi var en skam, for det var nogle virkelig gode smagsoplevelser, som vi gerne vil dele med jer andre.

En vinhandel med passion - smag før du køber

For os er en del af vores passion at give vores smagsoplevelser videre til vore kunder. Derfor er en del af vores vinhandel i Hjørring også et smagerum, hvor du kan smage vores kvalitetsvin før du køber.

Vinsmagning

Vi arrangerer også vinsmagninger for mindre grupper.

Vi håber mest af alt at du får lyst til at besøge os på Æblelunden 10, 9800 Hjørring. Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi glæder os til at byde dig velkommen, og være med til at give dig en god oplevelse med vin i Hjørring.