Hjørring vin: Om vores vin

Om vores spanske vin

Vores vine kommer fra Granada, Toro, Rueda og Ribera del Duero i Spanien.
Vi importerer vine fra vingårde med en unik historie, og som producerer vine fra allerøverste hylde, så du får det bedste af det bedste.

De vine, du finder hos os, forhandles ikke andre steder i Danmark end her. 

Se vores udvalg i Hjørring, vin og vinsmagning

Vores vinhandel er ikke bare et lager men også et showroom/butik, hvor du kan smage, før du køber samt få en generel snak om vores vine.

Hjørring vin

Vi tilbyder alt fra rødvin og hvidvin til musserende vin og rosé, alle fra unikke vingårde i spanien.

Søger du vinsmagning?

Hos Arnes Vinimport kan vi arrangere vinsmagninger for mindre grupper med eventuel tapas. 

Vinimport med fokus på kvalitet, tillid og personlig udvælgelse

Når vi skal udvælge vinen til vores webshop og forretning, tager vi selv ned og besøger vingårdene og smager de vine, vi importerer. Derfor importerer uden nogen form for mellemled. På den måde et stort indblik i deres produktion af vine og metoder, og det giver tillid og gode relationer mellem os og vingårdene.

Vi bliver derfor mere end blot samarbejdspartnere – der opbygges et venskab mellem os og vinbønderne.

Hvordan startede Arnes Vinimport?

Vores vineventyr startede i efteråret 2017 efter et besøg hos vingårdene Bodegas Al Zagal i Gaudix og Bodegas Muñana i Granada på nordsiden af Sierra Nevada bjergene.

Vi kunne ikke købe deres vine i Danmark, og det synes vi var en skam, for det er virkelige nogle skønne vine. Og derfra besluttede vi os for at importere deres vine og starte som vinimportører. 

Hjørring vin

Vores vinhandel i Hjørring servicerer vores kunder i Hjørring og omegn og via vores webshop har kunder i hele Danmark mulighed for at købe vores vine. Uanset om du har lyst til at besøge vores vinhandel, eller købe her på vores webshop ser vi frem til at give dig en god oplevelse.